SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ledare vt-2021

 

 

Grupp Ledare Information om ledare

Barndans 2016 

 

Ester Idelind & Ekaterina Paulsson

Ester är 17 år och  tycker mest om jazz. Därför att det är showigt, vilket hon tycker är väldigt roligt, då får hon leva sig in i den jazziga rollen.
Ekaterina Paulsson även kallad för Katja är 16 år. Hon gillar alla möjliga dansgenre, hon tycker blandning av allt är det bästa.

 

Barndans 2015  Emma Lagerström & Clara Leijonram

Clara är 16 år. Hon gillar street mest. Därför att hon tycker det känns enklast att ta ut alla stegen och visa sina känslor.

 

Barndans 2014

Alva Elebring

Alva är 16 år. Alvas favoritgenre är street. Eftersom hon tycker om när det går fort. Modernt tycker hon också om. Då hon känner att man får jobba mycket med känsla och uttryck.

 

Barndans 2014 Ida Freedeke Samuelsson & Villemo Hemmings

Villemo är 17 år. Hennes favoritgenre är jazz och modernt. Då hon tycker det förmedlas mycket känsla och har ett ett härligt flow. Hon tycker även om balett för det är en fin dans och hon har hela sin barndom drömt om att få dansa det.

 

Barndans
2013-2014

Tilda Jonsson & Tindra Larsson 

Tindra är 17 år gammal. Hennes favoritgenre är modernt och stepp. Hon tycker det passar henne eftersom det är väldigt olika stilar. Hon tycker om att variera sig mellan olika tempon och uttryck.

 

Barndans 2013 Alice Pettersson & Tea  Vigren

Alice är 16 år och hennes favoritgenre är street. Eftersom hon gillar det fartfyllda och framförallt attityden i street. Även att man kan köra lite mer improviserat och hitta sina egna uttryck.

Tea är 16 år och hennes favoritgenre är jazz. För hon tycker det har en sån bra känsla och kan vara väldigt showig. Men den kan även vara väldigt emotionell.

 

Jazzdans 2012 

 

Ida Freedeke Samuelsson

Ida är 17 år och tycker alla dansstilar är jätteroliga men jazz, balett och modernt har en extra plats i hjärtat. Ida känner att de stilarna förklarar och uttrycker bäst om vem hon är i de genrerna.

 

Jazzdans 2011 Feliz Horste & Emilia Nachtweij

Feliz är 16 år och gillar mest street. Då hon tycker det är lite coolare, starkare och att dansen går fortare.

Emilia är 16 år gammal. Street och feminine vibe är hennes favoritgenre inom dans. Då Emilia föredrar att ha högt tempo, som gör att hon utmanar sig själv.

 

Jazzdans 2010

Saga Krusell

Saga är 18 år och gillar mest jazz och modernt. Hon gillar att uttrycka känslor i dansen och det är i dom generna hon tycker att hon kan uttrycka dom bäst i.

 

Jazzdans
2008-2009
Emma Lagerström 

Emma Lagerström är 17 år och är ledare för två grupper. Hennes favoritgenre är jazz och street. Emma älskar dans för att det alltid får henne på så bra humör.

 

Jazz/street 2008-2009

Tilda Jonsson 

Tilda Jonsson är 18 år och hon är ledare för två grupper. Hennes favoritgenre är jazz. Hon tycker det har ett fint flow och att man kan uttrycka sina känslor genom dans på ett väldigt bra sätt.

 

Jazzdans
2007-2008
Linnea Peterson & Emina Sigesbo

Linnéa är 17 år. Hon gillar att dansa jazz och modern jazz mest. För hon tycker att hon kan uttrycka sina känslor bäst med jazz. Även att man får dansa väldigt dynamiskt, mjukt och kraftfullt. Vilket hon tycker förmedlar många känslor till den som kollar.


Emina är 16 år. Hon har dansat jazz sedan hon var fyra år och när hon var runt 11 började hon med street. Det är dom stilarna som Emina har mest upplevelse av och därmed tycker mest om. Men hon tycker det är kul att testa nytt också.

 

Street 2007 Edina Wernetorp sjölin

Edina är 17 år. 

 

Street
2006-2007 
Maja Karlsson

Maja är 17 år och gillar mest streetdance. Då hon gillar när det går fort. Även att det är en bred stil med mycket power och också med gemenskap vilket hon verkligen älskar.

 

Jazzdans
2005-2006 
Nova Andersson Nova är 18 år och tycker alla dansstilar är roliga. Hon gillar street och modernt lite extra. Hon tycker om dans för att det är ett kreativt sätt att uttrycka sig och att man blir glad av det.
Jazz
2004 - uppåt
Hannah Lindgren Hannah är 19 år.
Street
2005- uppåt
Tilda  Stejdahl Tilda är 19 år och hon gillar både jazz och street mest, då Tilda älskar att showa. Hon älskar utmaningar och att få dansa det hon verkligen gillar gör att hon kan utvecklas och showa båda på scenen och i danslokalen.

  
Våra sponsorer