Välkommen till Vimmerby Dansstudio´s hemsida

Här kan ni få all information ni behöver om Vimmerbys nyaste dansförening Vimmerby Dansstudio. Vi kommer att uppdatera hemsidan kontinuerligt med ny och viktig information.

Sugen på att börja dansa hos oss?

Du hittar höstens aktuella kurser under fliken Aktuella kurser.

Ni kan även gilla vår sida på Facebook och följa oss på Instagram @vimmerbydansstudio för att ta del av de senaste nyheterna från oss.

/Vimmerby Dansstudio

DANS SOMMAREN 2019
2019-05-21
Schema: vid anmälan blir du tilldelad en plats i en av våra tre grupper. GUL, RÖD eller GRÖN.
I sommar anordnar vi sommarkurser i dans för dig mellan 10-15 år.
Under vecka 26, måndag till fredag, har du möjlighet att få testa på olika genrer och stilar så som theatrical jazz, house, locking och nutida dans. I år kommer vi även arbeta en hel del med eget skapande och producera dansfilm.
Kurserna sker i Vimmerby kulturskolas lokaler (aulan och lilla danssalen) mellan kl. 09.30-14.00 varje dag inklusive en timmes lunch/mellanmål som vi bjuder på.
Veckan avslutas med en uppvisning där deltagarna får möjlighet att visa vad de gjort under danslägret.

Anmälan och eventuella frågor: dans@vimmerby.se
Vid anmälan ange dansläger 10-15 år i ämnesfältet och uppge sedan för- och efternamnpersonnummeradresstelefonnummere-mailadress till dig och din vårdnadshavare. Ange även eventuella matallergier.

Kostnad?  - GRATIS!

Sista anmälningsdag: 20 juni. (OBS! Begränsat antal platser. Först till kvarn.)

NYHET!
Nytt för i år är att vi även erbjuder dans för dig med olika typer av funktionsvariationer.
Under vecka 26, måndag till fredag, dansar vi tillsammans och har kul i Vimmerby kulturskolas lokaler (lilla danssalen) mellan kl. 09.30-10.15 varje dag.

Anmälan och eventuella frågor: dans@vimmerby.se
Vid anmälan ange dansläger funktionsvariationer i ämnesfältet och uppge sedan för- och efternamnpersonnummeradresstelefonnummere-mailadress till dig och din vårdnadshavare.

Kostnad?  - GRATIS!

Sista anmälningsdag: 20 juni.

Ovan finner du all information, schemat samt vilka lärarna är för sommarkurserna 2019.

Vi hoppas att DU vill dansa med oss i sommar!
Uppvisning 26 Maj 2019
2019-05-09 19:37
Rep pågår!!!

Välkomna!

Nu är det äntligen dags för vårens uppvisning!
Hoppas ni är lika taggade som vi är!!!

Vid frågor, kontakta oss: dans@vimmerby.se, @vimmerbydansstudio (instagram) eller via vår Facebook sida.

Datum uppvisning: Söndag den 26 Maj

Tid: 15.00 (entrén öppnar 14.15)

Pris: Vuxen (över 18 år) – 50 kr
Ungdom (7-18 år) – 20 kr
Barn (0-7 år) – gratis

Varmt Välkomna!

Välkomna till en ny termin!
2019-01-21 18:39

Vecka 4 börjar alla danskurser igen!

Titta på vårens schema under fliken "Dansschema".

Varmt välkomna!

Musikhjälpen
2018-12-12 17:58
Fotograf Dagens vimmerby
Vimmerby Dansstudio passade på att samla in pengar till musikhjälpen under terminens avslutning. Det samlades in 1270 kr i bössorna. Föreningen lovade att skänka lika mycket som det samlades in under eftermiddagen och i veckan kunde Vimmerby Dansstudio bidra med 2540 kr till årets musikhjälp. Tack till alla som bidrog!
Tack för den här terminen!
2018-12-12 17:52
Fotograf: Dagens vimmerby
Vimmerby Dansstudio önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!