Välkommen till Vimmerby Dansstudio´s hemsida

Här kan ni få all information ni behöver om Vimmerbys nyaste dansförening Vimmerby Dansstudio. Vi kommer att uppdatera hemsidan kontinuerligt med ny och viktig information.

Sugen på att börja dansa hos oss?

Du hittar höstens aktuella kurser under fliken Aktuella kurser.

Ni kan även gilla vår sida på Facebook och följa oss på Instagram @vimmerbydansstudio för att ta del av de senaste nyheterna från oss.

/Vimmerby Dansstudio

Till alla medlemmar och vårdnadshavare på Vimmerby Dansstudio!
2021-03-12 10:56

Måndag den 25/1 tog vi i styrelsen beslut att kursstarten för denna termin inte sker förrän efter sportlovet, alltså vecka 9 den 1 mars.
Vi tog detta beslut på grund av att högstadiet och gymnasiet är fortsatt på distans och att vi vill avvakta för att se hur smittspridningen utvecklar sig här i Vimmerby. Vi hoppas alla har överseende med detta och att vi gör denna åtgärd för att våra ledare och deltagare ska kunna känna sig trygga i danssalen.

Vårterminen kommer att bli minst 10 tillfällen till en reducerad kursavgift på totalt 300kr. En alternativ uppvisning kommer att ske anpassat efter de restriktioner som gäller i slutet av maj, under v. 21 men det kommer inte att bli någon ”vanlig” avslutning i idrottshallen.

Åtgärder för att förebygga smittspridning vid kursstart v. 9 hos Vimmerby Dansstudio.*

- Vid förkylningssymtom ska ni stanna hemma.
- Om någon familjemedlem är sjuk gäller samma sak att ni ska stanna hemma.
- Alla lektioner startar och avslutas med att alla elever tvättar händerna samt använder handsprit som föreningen har köpt in.
- Nytt! Ledarna kommer att samla gruppen vid entrén för att låta föregående grupp lämna danssalen innan nästa går ner.
- Gruppen innan kommer att sluta 5 min tidigare för vi ska undvika att grupperna blandas och krockar, de ska gå upp till entrén innan nästa grupp får gå ner.  För att förtydliga: Alla lektioner blir 5 min kortare för att de ska hinna tvätta händer och förflytta sig till entrén.
- Föräldrar lämnar och hämtar sina barn utanför entrén.
- Munskydd finns till förfogande om någon av ledarna skulle vilja använda det.
- Vi anpassar undervisningen och övningar så att möjlighet att hålla avstånd till varandra finns.
- Dessa restriktioner gäller självklart även våra ledare.

Vi gör det vi kan för att kunna genomföra verksamhet på ett säkert sätt.

Ta hand om varandra!
Vimmerby Dansstudios styrelse

Vimmerby Dansstudio Årsmöte
2021-03-12 10:50

Kallelse till Vimmerby Dansstudios årsmöte gick ut till alla medlemmar via mail för två veckor sedan.

Tisdagen den 23 mars 2021 kl 18.00
Plats: Microsoft Teams
Anmälan: anmälan görs via mail till kerstin.swahn@solidrevision.se senast fredagen den 19
mars 2021.

Hör av er om ni har några frågor!

Vimmerby Dansstudio

Höstens Schema på gång
2020-08-24 09:21
Nu sitter den nya styrelsen och gör höstens schema!
Håll utkik:)
Danskollo v 25 och 26
2020-05-24 14:07
Prova på olika dansstilar. Måndag-torsdag kl: 09-13. Välj 1 vecka eller gå båda!

v. 25 Balett, jazz, feminine vibe, modernt, stepp, hiphop, house, afrobeat

v. 26 Modernt, hiphop, feminine vibe, house (1 heldag med resp. dansstil)

För er som är födda 2004-2006 (13-16 år). Begränsat antal platser, först till kvarn!
Ta med vattenflaska och lunch, frukt bjuder vi på! Micro och kylskåp finns.

Plats: Vimmerby Kulturskola.

GRATIS för medlemmar i Vimmerby Dansstudio. 50 kr för icke medlemmar. Varmt välkomna!

OBS! Skriv i anmälan under kommentarer: Danskollo samt vilken/vilka veckor du vill gå.

Anmäl er här!

Viktig information
2020-03-16 21:09
Till alla medlemmar och vårdnadshavare Folkhälsomyndigheten har höjt risknivån till den högsta – mycket hög risk för samhällsspridning i Sverige.

Vi följer hela tiden utvecklingen och agerar efter myndigheternas rekommendationer. Alla barn som uppvisar symptom på luftvägsinfektion, även lindriga, ska stanna hemma från dansen till dess att de är symptomfria. Vi har verksamheten igång som vanligt och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Tänk på att tvätta händer innan och efter varje lektion! Vi återkommer med information angående uppvisningen i maj.

Vänliga hälsningar Vimmerby Dansstudios Elevstyrelse