Välkommen till Vimmerby Dansstudio´s hemsida

Här kan ni få all information ni behöver om Vimmerbys nyaste dansförening Vimmerby Dansstudio. Vi kommer att uppdatera hemsidan kontinuerligt med ny och viktig information.

Sugen på att börja dansa hos oss?

Du hittar höstens aktuella kurser under fliken Aktuella kurser.

Ni kan även gilla vår sida på Facebook och följa oss på Instagram @vimmerbydansstudio för att ta del av de senaste nyheterna från oss.

/Vimmerby Dansstudio

Danskollo v 25 och 26
2020-05-24 14:07
Prova på olika dansstilar. Måndag-torsdag kl: 09-13. Välj 1 vecka eller gå båda!

v. 25 Balett, jazz, feminine vibe, modernt, stepp, hiphop, house, afrobeat

v. 26 Modernt, hiphop, feminine vibe, house (1 heldag med resp. dansstil)

För er som är födda 2004-2006 (13-16 år). Begränsat antal platser, först till kvarn!
Ta med vattenflaska och lunch, frukt bjuder vi på! Micro och kylskåp finns.

Plats: Vimmerby Kulturskola.

GRATIS för medlemmar i Vimmerby Dansstudio. 50 kr för icke medlemmar. Varmt välkomna!

OBS! Skriv i anmälan under kommentarer: Danskollo samt vilken/vilka veckor du vill gå.

Anmäl er här!

Viktig information
2020-03-16 21:09
Till alla medlemmar och vårdnadshavare Folkhälsomyndigheten har höjt risknivån till den högsta – mycket hög risk för samhällsspridning i Sverige.

Vi följer hela tiden utvecklingen och agerar efter myndigheternas rekommendationer. Alla barn som uppvisar symptom på luftvägsinfektion, även lindriga, ska stanna hemma från dansen till dess att de är symptomfria. Vi har verksamheten igång som vanligt och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Tänk på att tvätta händer innan och efter varje lektion! Vi återkommer med information angående uppvisningen i maj.

Vänliga hälsningar Vimmerby Dansstudios Elevstyrelse
Uppvisning 26 Maj 2019
2019-05-09 19:37
Rep pågår!!!

Välkomna!

Nu är det äntligen dags för vårens uppvisning!
Hoppas ni är lika taggade som vi är!!!

Vid frågor, kontakta oss: dans@vimmerby.se, @vimmerbydansstudio (instagram) eller via vår Facebook sida.

Datum uppvisning: Söndag den 26 Maj

Tid: 15.00 (entrén öppnar 14.15)

Pris: Vuxen (över 18 år) – 50 kr
Ungdom (7-18 år) – 20 kr
Barn (0-7 år) – gratis

Varmt Välkomna!

Välkomna till en ny termin!
2019-01-21 18:39

Vecka 4 börjar alla danskurser igen!

Titta på vårens schema under fliken "Dansschema".

Varmt välkomna!

Musikhjälpen
2018-12-12 17:58
Fotograf Dagens vimmerby
Vimmerby Dansstudio passade på att samla in pengar till musikhjälpen under terminens avslutning. Det samlades in 1270 kr i bössorna. Föreningen lovade att skänka lika mycket som det samlades in under eftermiddagen och i veckan kunde Vimmerby Dansstudio bidra med 2540 kr till årets musikhjälp. Tack till alla som bidrog!