Välkommen till Vimmerby Dansstudio´s hemsida

Här kan ni få all information ni behöver om Vimmerbys nyaste dansförening Vimmerby Dansstudio. Vi kommer att uppdatera hemsidan kontinuerligt med ny och viktig information.

Vill du börja dansa hos oss?

Du hittar vårens schema under Dansschema.

Ni kan även gilla vår sida på Facebook och följa oss på Instagram @vimmerbydansstudio för att ta del av de senaste nyheterna från oss.

/Vimmerby Dansstudio

Dansläger 2022
2022-05-31 21:10

Är du sugen på att dansa på sommarlovet? Då ska du vara med på Vimmerby dansstudios dansläger.

Vi erbjuder 3 dansdagar mån-ons v. 26 (27/6-29/6) 10.00-13.15.

Under dessa dagar har du 3 lektioner om dagen där du får du prova på olika genrer och stilar.

Undervisande lärare kommer vara Ida Granqvist och Sara Begu.

Lägret riktar sig till dig som är 10-15 år (född 2012-2006)

Ni kommer vara uppdelade på 2 grupper
10-12 år (2012-2010)
13-15 år (2009-2006)

Anmälan gör du här: https://vimmerbydansstudio.sportadmin.se/form/?ID=376865

Vi har begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdag är 20/6

Kostnad:
Medlem: 50 :-
Ej medlem: 100 :-

Hoppas vi ses!

Vårterminen 2022
2021-12-14 11:42

Vecka 5 börjar vårterminen för dansen igen. Man behåller sin plats i samma grupp som man haft under höstterminen. Respektive ledare hör av sig inför kursstart.

// Vimmerby dansstudio

Livesändning av uppvisning 5/12
2021-12-03 18:32

Vimmerby tidning har erbjudit sig att göra en enklare livesändning av uppvisningen på söndag.

För att kunna ta del av den behöver du göra följande:

Du går in på www.vimmerbytidning.se och väljer ”bli prenumerant” i menyn uppe till höger. Hittar du inte kan du klicka in på valfri artikel så kommer en förfrågan upp automatiskt. Väljer du ”bas digital” får du just nu 3 månader för 29 kronor men det finns även fler alternativ. Vid problem kontakta Johanna Rotebäck på +46725578481 så försöker hon hjälpa till!

Till alla medlemmar och vårdnadshavare på Vimmerby Dansstudio!
2021-08-24 10:56

Åtgärder för att förebygga smittspridning vid kursstart v. 36 hos Vimmerby Dansstudio.*

- Vid förkylningssymtom ska ni stanna hemma.
- Om någon familjemedlem är sjuk gäller samma sak att ni ska stanna hemma.
- Alla lektioner startar och avslutas med att alla elever tvättar händerna samt använder handsprit som föreningen har köpt in.
- Nytt! Ledarna kommer att samla gruppen vid entrén för att låta föregående grupp lämna danssalen innan nästa går ner.
- Gruppen innan kommer att sluta 5 min tidigare för vi ska undvika att grupperna blandas och krockar, de ska gå upp till entrén innan nästa grupp får gå ner.  För att förtydliga: Alla lektioner blir 5 min kortare för att de ska hinna tvätta händer och förflytta sig till entrén.
- Föräldrar lämnar och hämtar sina barn utanför entrén.
- Munskydd finns till förfogande om någon av ledarna skulle vilja använda det.
- Vi anpassar undervisningen och övningar så att möjlighet att hålla avstånd till varandra finns.
- Dessa restriktioner gäller självklart även våra ledare.

Vi gör det vi kan för att kunna genomföra verksamhet på ett säkert sätt.

Ta hand om varandra!
Vimmerby Dansstudios styrelse

Höstens nya schema!
2021-07-20 13:27

Nu finns schemat för höstterminen 2021 uppe. Ni hittar det under fliken Dansschema.

Varmt välkomna att dansa med oss!